coating industrie

Werkplaatsvloer laten plaatsen door Smit Bedrijfsvloeren

Bij Smit Bedrijfsvloeren zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van speciale werkplaatsvloeren op maat. Zo heeft u gegarandeerd een vloer die veilig en duurzaam is en voldoet aan de eisen die gelden binnen uw branche. Lees hier meer over de voordelen van een werkplaatsvloer op maat.

Een speciale werkplaatsvloer is veilig

Met een speciale werkplaatsvloer kunt u de veiligheid op uw werkvloer garanderen. U wilt natuurlijk voorkomen dat er ongelukken gebeuren. Zeker wanneer u werkt met schadelijke stoffen is de veiligheid extreem belangrijk. Een speciale werkplaatsvloer is dan essentieel. Kies bijvoorbeeld voor een vloer met de volgende eigenschappen:

  • Antislip
  • Bestand tegen chemische stoffen
  • Scheuroverbruggend
  • Hittebestendig
  • Vloeistofdicht

Een speciale werkplaatsvloer is duurzaam

Een vloer in de werkplaats krijgt vaak veel te verduren en moet tegen een stootje kunnen. Een vloer op de werkplaats moet daarom ook aan andere eisen voldoen dan een vloer in een woning, zoals:

  • De vloer moet veel gewicht kunnen verdragen
  • De vloer moet slijtvast zijn
  • Een werkplaatsvloer moet vloeistofdicht zijn
  • De vloer moet voldoen aan de veiligheidseisen in uw branche
  • Het onderhoud moet minimaal zijn

Daarnaast zijn er voor ieder bedrijf nog specifieke eisen waar de vloer aan moet voldoen. Bij Smit Bedrijfsvloeren houden we hier rekening mee. Met een speciale werkplaatsvloer krijgt u dus een vloer die jarenlang mee gaat.

Een speciale werkplaatsvloer bespaart onnodige kosten

Een werkplaatsvloer op maat laten plaatsen, kan een flinke investering zijn. Misschien vraagt u zich af: is dit nu echt nodig? Kunt u niet gewoon kiezen voor een goedkopere vloer in de werkplaats, die niet speciaal ontworpen is voor bedrijven? Dat kan zeker. Maar u zult zien dat u dan op de lange termijn veel meer geld kwijt bent. Goedkoop is duurkoop, zeggen we vaak en dat geldt zeker voor een speciale werkplaatsvloer. Een werkplaatsvloer van Smit Bedrijfsvloeren voldoet aan alle eisen voor uw bedrijf. Hierdoor heeft de vloer weinig onderhoud nodig en gaat hij zeer lang mee. Zo bent u op de lange termijn voordeliger uit. We kunnen u garanderen dat een werkplaatsvloer van Smit Bedrijfsvloeren het geld meer dan waard is. Bovendien doen we er alles aan om onze prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Werkplaatsvloer van Smit Bedrijfsvloeren

Wilt u een werkplaatsvloer die veilig en duurzaam is en aan alle eisen voldoet? Kies dan voor een werkplaatsvloer van Smit Bedrijfsvloeren. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 0314 – 34 56 27 en per mail via info@smitvloeren.nl. Of gebruik het contactformulier op de website.