Nieuwe vloer voor uw bedrijf

Zijn de vloeren van de sanitaire ruimtes van uw bedrijf toe aan vervanging? Bij Smit Bedrijfsvloeren vindt u kunststof vloeren die hier zeer geschikt voor zijn. Onze sanitaire vloeren worden onder andere geplaatst in toiletten, douches, kleedkamers, toilet wagens, sanitair units, sportverenigingen en meer! Wij vertellen u graag aan welke eisen onze sanitaire vloeren voldoen en waarom ze ook voor u de perfecte keuze zijn.

Waar sanitaire vloeren aan moeten voldoen

Een hygiënische sanitaire vloer moet aan enkele belangrijke eisen voldoen. Ten eerste moet de vloer snel en makkelijk schoon te maken zijn. De vloeren kunnen eventueel worden geleverd met holplinten: vuil en stof maken geen kans om zich hierin te verstoppen. Daarnaast is het ook makkelijk af te nemen. Ten tweede zijn onze vloeren vloeistofdicht. Dit houdt in dat vloeistoffen, zoals urine, niet in de grond kunnen trekken. Hierdoor is bijvoorbeeld stankoverlast te voorkomen. En als laatste zijn de vloeren voorzien van anti-slip. Anti-slip zorgt voor extra veiligheid, ook bijvoorbeeld in de douches.

Vloeren in verschillende kleuren

De sanitaire vloeren van Smit Bedrijfsvloeren zijn in verschillende kleuren bestelbaar. Zo kunt u de kleur van de vloer over laten lopen in de omgeving van de sanitaire ruimte. Onze kunststof vloeren zijn in de kleuren groen, zwart, rood, geel, blauw en diverse andere kleuren beschikbaar. Neem contact met ons op voor een overzicht van de mogelijkheden.

Voorkom stankoverlast

Wist u dat de vloeren van Smit Bedrijfsvloeren zeer geschikt zijn voor kleutertoiletten? Veel scholen gebruiken op deze plek een vloer met naden. Onze gietvloer heeft dat niet. Hierdoor is stankoverlast zo verholpen. Ons DuraQuartz vloersysteem is circa 3 mm dik. Deze vloer kan meestal over een bestaande tegelvloer geplaatst worden. Dit is al binnen een dag mogelijk. Zo bent u snel van het stankoverlast af.

De voordelen van onze vloeren

Wij garanderen veiligheid van onze sanitaire vloeren op de kamers waar hygiëne van groot belang is. Wij zetten de voordelen van onze vloeren voor u op een rij:

  • Hygiënisch
  • Makkelijk te reinigen
  • Vloeistofdicht, voorkomt stank
  • Anti-slip, zodat er voldoende grip is in de douches
  • In veel kleuren te bestellen
  • Eventueel verkrijgbaar met sanitaire holplinten

Kunststof vloeren van Smit Bedrijfsvloeren

Wilt u een sanitaire vloer laten plaatsen die veilig en duurzaan is? Kies dan voor de kunstofvloeren van Smit Bedrijfsvloeren. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor vrijblijvend advies. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0314 – 34 56 27 en per e-mail via info@smitvloeren.nl.