De diverse hygiënische vloeren

SMIT bedrijfsvloeren biedt diverse totaaloplossingen voor klanten aan. Bent u op zoek naar een hygiënische vloer of wandafwerking? Dan bent u bij SMIT bedrijfsvloeren aan het juiste adres. Wij bieden speciale vloeren voor de voedingsindustrie, zorgsector, retail, automotive branche en de agrarische sector aan. Wij hebben een oplossing voor iedere situatie! In dit blog leest u meer over onze vloersystemen op een rij.

De DureQuartz Troffelvloer

Bent u op zoek naar een naadloze industriële vloer? Dan is de DureQuartz Troffelvloer de vloer voor uw bedrijf! Deze naadloze vloer is gemaakt van acrylaat en heeft zo zijn unieke eigenschappen. Zo is de vloer flexibel en slijtvast, maar ook bestand tegen een groot aantal chemicaliën. Wilt u graag een gladde of liever een antislip vloer? Beide zijn mogelijk bij SMIT bedrijfsvloeren. Een ander groot voordeel van de DureQuartz vloer is dat deze snel drogend is? Wanneer de vloer applicatie gereed is, mag deze al na 2 uur volledig belast worden.

EP Coatingvloeren

U vindt bij SMIT bedrijfsvloeren ook de EP Coatingvloer. Deze vloer bestaat uit 1 of 2 componenten en is gemaakt van polyurethaan, epoxy of acrylaat. U kunt deze vloer vergelijken met een gietvloer, alleen is deze vloer een stuk dunner. Deze vloercoating wordt namelijk met een roller aangebracht, de vloer zal gemiddeld niet dikker zijn dan 1 millimeter. Het voordeel van de EP Coatingvloer is dat u hier prijstechnisch veel baat bij heeft; de vloer hoeft aan minder eisen te voldoen.

Monopur Industry PU Mortel

Monopur Industry PU Mortel is een type vloer gemaakt van cement en ideaal als industrievloer. Deze vloer is zeer duurzaam en heeft een hoge chemische weerstand, is hittebestendig en zwaar belastbaar. U kunt deze vloer bijvoorbeeld inzetten in productieruimtes waar de vloer te maken krijgt met zware belastingen of enorme hittes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ovens van bakkerijen.

Eigenschappen van de Monopur Industry PU Mortel

Om een beter beeld te krijgen van wat de Monopur Industry PU Mortel voor u kan betekenen, hebben wij een lijst voor u opgesteld met daarin de belangrijkste kenmerken. De goede eigenschappen van Monopur Industry PU Mortel zijn:

  • Deze vloer kan al na 7 dagen gelegd worden op vochtig en nieuw beton
  • Deze vloer is belastbaar na 48 uur en beloopbaar na 24 uur
  • Deze vloer kan flinke temperaturen aan: van -40 tot +120 C
  • Deze vloer is resistent tegen verschillende oplosmiddelen en chemicaliën
  • Deze vloer is makkelijk te reinigen met chemie en stoom
  • Deze vloer is stofwerend en naadloos

Wilt u graag meer weten over onze vloersystemen?

Wilt u graag meer weten over de diverse vloersystemen? SMIT bedrijfsvloeren vertelt u graag meer. Dankzij de goede kwaliteiten van onze vloeren kunnen deze vloeren nog jaren mee. Wilt u een vloersysteem door SMIT bedrijfsvloeren laten leggen of heeft u vragen hierover? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website.