keukenvloer maastricht beluga loves you

Keukenvloer Maastricht – Wij hebben bij Restaurant Beluga Loves You een nieuwe keukenvloer mogen plaatsen. Beluga is een restaurant met twee Michelinsterren in Maastricht. De Chef-kok is Hans van Wolde. Kwaliteit staat hoog aangeschreven bij Restaurant Beluga, een keukenvloer van Smit Bedrijfsvloeren past daar perfect bij!

Onze DuraQuartz keukenvloeren zijn vloeistofdicht en voorzien van antislip. Wij maken onze unieke vloerafwerking in 1 dag, en onze vloeren zijn direct volledig belastbaar! Uw Restaurant hoeft dus maar 1 dag te sluiten. We kunnen werken over bijna alle bestaande ondervloeren; bijvoorbeeld  tegels, hout, beton en cementdekvloeren.

Wilt u net als Hans van Wolde van Restaurant Beluga een HACCP keukenvloer? neem dat direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Kijk op BelugaLovesYou.com voor meer informatie over dit geweldige restaurant!

Keukenvloer plaatsen & Eindresultaat