Bedrijfsvloer Urk Korf Vis

Nieuwe bedrijfsvloer Urk – Korf Vis in Urk is één van de grootste schol, schar en tongschar verwerkers van Nederland. Wij hebben hier meerdere kunststofvloeren met sanitaire holplinten gemaakt die voldoen aan de normen BRC, IFS en HACCP. Korf Vis heeft net als Smit Vloersystemen kwaliteit hoog in het vaandel staan!

De vloeren die wij in de visindustrie plaatsen zijn vloeistofdicht, antislip en voldoen aan alle normen voor de HACCP. De productie van onze klanten in de visindustrie kan vaak niet meerdere dagen stil liggen. Onze vloeren worden in 1 dag geplaatst, en zijn binnen 2 uur uitgehard en volledig belastbaar! We kunnen de DuraQuartz bedrijfsvloer in veel verschillende kleurmixen maken.

Voor meer informatie over Korf Vis uit Urk kijk eens op korfvis.nl.

Bent u ook op zoek naar een vloer voor de voedingsindustrie?  Neem contact op met Smit Vloeren of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Resultaat