keukenvloer baarlo

Keukenvloer Baarlo – Bij Kasteel de Berckt in Baarlo zijn ze al jaren lang bekend met het DuraQuartz vloersysteem van Smit Vloeren. Wij hebben er al meerdere ruimtes mogen bekleden met onze HACCP vloerafwerking. Kasteel de Berckt is gevestigd op een groot landgoed met verschillende gebouwen. Naast de groepsaccommodatie kan u hier ook terecht voor vergaderingen en feesten.

Bij Kasteel de Berckt hebben we in meerdere keukens ons DuraQuartz systeem mogen plaatsen. Deze professionele keukenvloer is zeer geschikt voor keukens waarin dagelijks meer dan 12 uur gewerkt word. Onze vloer is volledig vloeistofdicht, naadloos en daarmee gemakkelijk schoon te houden. Bij Kasteel de Berckt hebben we ook ronde plinten gemaakt langs de randen. Hierdoor kan er nooit vuil achterblijven in de hoek!

De MMA Troffelvloer is te verkrijgen in vele verschillende kleurmixen, verschillende grijstinten, maar ook andere kleuren. Op onze pagina keukenvloer vindt u extra informatie over dit systeem, een ook de kleurenkaart en garantievoorwaarden.

Heeft u ook interesse in een HACCP Keukenvloer de we in 1 dag kunnen plaatsen? neem dan contact op met Smit Bedrijfsvloeren BV via het aanvraagformulier!

Nieuwe DuraQuartz Keukenvloer