horecavloer breda

Horecavloer Breda – Bij Beers & Barrels in Breda hebben we de keuken en bars mogen voorzien van onze DuraQuartz Troffelvloer! Beers & Barrels was al bekend met ons vloersysteem, we hebben de afgelopen jaren al meerdere vestigingen mogen doen.

Beers & Barrels heeft meerdere horecazaken in Nederland, bijvoorbeeld in Utrecht en Breda. Bij Beers & Barrels kunt u plaatsnemen aan de speciale taptafels, u kunt hier uw eigen biertje tappen! Uitermate geschikt voor teamuitjes, bedrijfsfeestjes en verjaardagen. Natuurlijk kunt u hier ook een hapje eten. Kwaliteit en vernieuwing is zijn erg belangrijk voor Beers & Barrels. Neem ook eens een kijkje op Beersbarrels.nl

Wij zijn trots dat onze DuraQuartz vloeren ook hier mogen liggen. Onze horecavloeren voldoen aan de eisen die gelden voor de arbo en HACCP. Groot voordeel is dat wij onze horecavloer kunnen maken in 1 dag, en na 2 uur is de vloer ook weer volledig belastbaar. In het Brouwhuis in Breda heeft een grote verbouwing plaats gevonden, voor de vloer hebben ze dus maar 1 dag hoeven te reserveren!

Wilt u meer informatie ontvangen over onze snelle keukenvloeren? neem dat contact met ons op via het aanvraagformulier!

Beers & Barrels Breda heeft gekozen voor een DuraQuartz Troffelvloer