gietvloer parkeergarage

Gietvloer Parkeergarage – Bij Bouwbedrijf Cordeel hebben we op het hoofdkantoor een DuraQuartz parkeergarage systeem mogen plaatsen. Onze parkeergarage vloer is te verkrijgen in iedere RAL-kleur, en voorzien van belijning en parkeervakken!

Onze DuraQuartz vloersysteem is zeer geschikt als afwerking voor parkeergarage’s en parkeerdekken. We kunnen onze Gietvloer Parkeergarage maken in vrijwel iedere gewenste kleur. Teven voorzien wij de parkeergarage vloer van belijningen, symbolen, pijlen, nummers en parkeervakken. Onze DuraQuartz gietvloer is 3-5mm dik. We kunnen de hellingbanen voorzien van extra antislip door een grove korrel in te strooien.

Bouwbedrijf Cordeel is al jaren bekend met onze systemen. Wij zijn daarom ook trost dat we onze gietvloeren hebben mogen plaatsen in het nieuwe hoofdkantoor van Cordeel te Temse. Cordeel heeft gekozen voor een grijze DuraQuartz vloer met rode parkeervakken. Deze vloer hebben wij volledig in 1 dag geplaatst.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor een parkeergarage vloer? neem dan contact met ons op!

Gietvloer Parkeergarage bij hoofdkantoor Cordeel te Temse