gietvloer vakantiepark

Gietvloer Vakantiepark – Bij Center Parcs Port Zelande hebben wij ruim 1000m2 van onze DuraQuartz vloeren mogen plaatsten. Deze gietvloer is 3-5mm dik en zeer zwaar belastbaar. Er is gekozen voor de kleur zalmrood, deze past perfect bij de kleuren van het interieur!

Bij vakantiepark Center Parcs in Port Zelande hebben wij recent onze DuraQuartz Troffelvloeren mogen plaatsen. Onze DuraQuartz Gietvloer Vakantiepark is zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Dit was een belangrijke wens van de directie van Center Parcs.

Wij maken onze DuraQuartz vloeren in 1 dag, deze zijn direct na applicatie weer volledig belastbaar. Het restaurant hoeft hierdoor dus niet lang dicht, waardoor het omzetverlies dus ook zeer gering is. We kunnen onze vloeren maken in 36 standaard kleuren, maar indien gewenst kunnen we ook een kleur op maat maken. Bij Center Parcs Port Zelande is gekozen voor de kleur Zalmrood, deze past perfect bij de uitstraling van de Market Dome!

Ook opzoek naar een Gietvloer Vakantiepark op maat? Neem contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Voor een passende schoonmaakoplossing verwijzen wij u graag door naar SchoonmaakDiscount.nl.

Gietvloer Vakantiepark bij Center Parcs Port Zelande