DuraQuartz industrievloer

Voor elke toepassing een geschikte bedrijfsvloer

Bent u als bedrijf werkzaam in de food-industrie, de farmacie, de chemie, de automotive-branche, parkeergarages of in warehousing? Dan heeft u allen gemeen dat u voor uw bedrijfsvoering moet beschikken over een degelijke bedrijfsvloer. Voor uw takken van sport is een degelijke, robuuste en praktische bedrijfsvloer van levensbelang voor de organisatie. Maar hoe weet u welke bedrijfsvloer het beste bij uw specifieke branche en bedrijfsvoering past? Bedrijfsvloeren zijn er in veel varianten en prijzen met elk hun voordelen en nadelen. Als specialist in bedrijfsvloeren kunt u bij SMIT Bedrijfsvloeren terecht voor begeleiding en advies voor de beste bedrijfsvloer voor uw bedrijf.

Laatste ontwikkelingen wat betreft vloeren

Opent u een nieuwe vestiging van uw bedrijf? Of is de vloer in uw huidige pand aan vernieuwing toe? In beide gevallen is het verstandig om u te laten adviseren over de soort bedrijfsvloer die u voor uw branche moet laten leggen. De tijd heeft immers niet stilgestaan. En dat betekent ook dat de ontwikkelingen in bedrijfsvloeren niet hebben stilgestaan. Een vloer die tien jaar geleden voldeed aan de laatste kwaliteitseisen, voldoet vandaag de dag waarschijnlijk niet meer aan de eisen van deze tijd.

Heldere kijk op vloeroplossingen

Hoe weet u nu als klant welke vloer u moet kiezen? Soms ziet u door de bomen het bos niet meer als het gaat om de kwaliteitseisen en de functionaliteiten. Voor elke branche en voor ieder bedrijf is er een andere bedrijfsvloer geschikt. Bij SMIT Bedrijfsvloeren geven we onze klanten graag een heldere kijk op de mogelijke vloeroplossingen die er zijn. Wij zoeken altijd naar de meest duurzame oplossing, zodat u jarenlang zorgeloos uw bedrijfsactiviteiten kunt uitvoeren.

Begeleiding en advies

Bij SMIT Bedrijfsvloeren begeleiden wij u graag in uw keuze voor de beste bedrijfsvloer. Voor een goed beeld komen we bij u langs en bespreken we uw wensen, waarom bijvoorbeeld uw oude vloer aan vervanging toe is en wat u verwacht van een nieuwe bedrijfsvloer. Als u een nieuw pand betrekt is het voor een advies over de perfecte bedrijfsvloer ook van belang te weten welke doeleinden de verschillende bedrijfsruimtes krijgen. Want voor elke tak van sport is een ander soort bedrijfsvloer nodig. Wij hebben systemen die geschikt zijn voor de food-industrie, farmacie & chemie, automotive, parkeergarages en magazijnen. De eigenschappen van deze vloeren zijn per industrie instelbaar zoals hittebestendig, vloeistofdicht, zuurbestendig, termoresistent, ESD, en anti-slip vloeren. Voor iedere industrie hebben wij een geschikte oplossing. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via 0314-34 56 27 of stuur een mailtje naar info@smitvloeren.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen, of gebruik maken van de chatfunctie.