vloer kantoor

Kies een speciale kantoorvloer

Is uw kantoorvloer wel weer aan vervanging toe? Of trekt u binnenkort in een nieuw bedrijfspand? Kies dan voor een kantoorvloer van Smit Vloeren! Onze kantoorvloeren zijn naadloos, slijtvast, trendy en bovendien kunnen we ze in heel veel verschillende kleuren leveren. Wij vertellen u graag meer over onze kantoorvloeren, en geven drie redenen waarom u door onze specialisten een nieuwe kantoorvloer moet laten leggen!

Passend bij de uitstraling van uw bedrijf

Het kantoor is het visitekaartje van uw bedrijf. Vooral wanneer u regelmatig klanten over de vloer heeft is het belangrijk dat het kantoor er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Dat kan natuurlijk niet met een oude vloer. Daarom zijn de kantoorvloeren van Smit Vloeren in heel veel verschillende stijlen te verkrijgen, zodat er altijd een model bij zit dat precies bij de uitstraling van uw bedrijf past. Kiest u bijvoorbeeld voor sierlijk en klassiek, of past een strakke en moderne stijl toch meer bij de uitstraling van uw bedrijf? Onze kantoorvloeren leveren we bovendien niet alleen in talloze stijlen, maar ook in ontzettend veel kleuren.

Eenvoudig schoon te houden

De kantoorvloeren die u kunt laten leggen door Smit Vloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen. De toplaag die we aanbrengen is volledig naadloos. Dit betekent dat er geen stof of vuil in scheurtjes in de vloer kan komen. Hierdoor is de vloer uitermate geschikt voor mensen met een allergie voor huisstof, en is de vloer bovendien makkelijk schoon te houden. Daarbij komt ook nog dat de vloer waterbestendig is. Wanneer er vloeistoffen geknoeid worden is dat geen reden tot paniek, want het trekt niet in de vloer. Ook het dweilen gaat op deze gladde, vochtafstotende vloer zeer eenvoudig.

Kan tegen een stootje

Ook is de kantoorvloer van Smit Vloeren elastisch en scheuroverbruggend. Dat wil zeggen dat de vloer zeer goed tegen een stootje kan. De slijtvaste toplaag maakt dat u jarenlang kunt genieten van een prachtige, krasvrije vloer. Wat bovendien erg voordelig is in een kantoor waar hard gewerkt wordt: de kantoorvloer van Smit Vloeren werkt geluidsdempend. Hierdoor kunnen medewerkers op de begane grond in alle rust werken, ook wanneer er een verdieping boven hen mensen met hoge hakken lopen.

Laat uw kantoorvloer leggen door Smit Vloeren

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen en een kantoorvloer door Smit Vloeren laten leggen? Of wilt u toch liever eerst wat informatie ontvangen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Onze ervaren medewerkers vertellen u alles over de unieke, topkwaliteit kantoorvloeren!