gietvloer supermarkt

Waar u op moet letten bij het kopen van een winkelvloer

Bij SMIT vloeren zijn wij natuurlijk gespecialiseerd op het gebied van allerlei soorten vloeren, ook winkelvloeren. Bent u een ondernemer met een eigen winkel? Of overweegt u om binnenkort te gaan starten als ondernemer in de retailsector? Met deze tips bent u verzekerd van een mooie en praktische winkelvloer.

Een stijlvolle winkel trekt meer klanten

Het uiterlijk van uw winkel bepaalt of klanten er wel of niet naar binnen zullen lopen. Uiteraard is uw winkelvloer van grote invloed op de uitstraling van uw pand. Kies daarom een mooie vloer die goed past bij de producten die u verkoopt. Creëer een plek waar de klanten zich welkom voelen en graag nog eens naar binnen zullen stappen.

Makkelijk schoon te houden

Waar veel mensen komen, verzamelt zich meer stof. Er zijn genoeg stijlvolle winkelvloeren te vinden, maar deze zijn niet allemaal even gemakkelijk schoon te houden. Zo is gemorste koffie erg lastig uit tapijt te verwijderen en blijft stof snel vastzitten tussen losse planken. Kies daarom liever voor een gladde vloer zonder naden. Zo hoeft u aan het einde van uw werkdag niet nog urenlang de vloer te boenen, wel zo prettig toch? Het plaatsen van een deurmat is overigens ook een goede tip om het meeste vuil bij binnenkomst al op te vangen.

Veiligheid

Natuurlijk is de veiligheid van uw personeel en uw klanten uw hoogste prioriteit. Een ongeschikte winkelvloer kan leiden tot onveilige situaties. Losliggende planken en onverwachte opstapjes zorgen voor lelijke valpartijen, dat wilt u natuurlijk niet! Ook kunnen gladde vloeren in het magazijn uitglijders veroorzaken.

Stoot- en slijtvast

Uw winkelvloer moet natuurlijk tegen een stootje kunnen, u wilt niet dat er meteen deuken in de vloer komen wanneer u per ongeluk een zwaar object laat vallen. Ook wilt u dat de winkelvloer een tijdje meegaat, zodat u geen kosten hoeft te maken aan het onderhouden en vervangen van de vloer. Daarom is het verstandig om meteen een goede vloer aan te schaffen, zodat u zich in de toekomst kosten kunt besparen.

Vragen? Bel SMIT vloeren!

Wilt u meer weten over onze winkelvloeren, of wilt u er een bij ons bestellen? Neem dan gerust contact met ons op! Via het contactformulier hier op de site komt u gemakkelijk en snel met ons in contact. Stelt u uw vraag liever telefonisch? Bel dan: 0314-345627, wij staan u graag te woord. Bij SMIT vloeren moet u zijn voor de mooiste winkelvloer!