magazijn vloeren

Aandachtspunten bij de aanschaf van een magazijnvloer

Heeft u een magazijn als onderdeel van uw bedrijfspand? Dan is het zeer belangrijk dat u daar de juiste vloer in legt. Smit Vloeren vertelt u in dit blog graag meer over de vele voordelen waar u van profiteert wanneer u bij ons een Duraquarts magazijnvloer aanschaft. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een magazijnvloer door ons laten leggen? Neem dan gerust contact met ons op!

Kies meteen de juiste magazijnvloer

Als ondernemer weet u natuurlijk dat het ontzettend belangrijk is om te beschikken over een veilige en stevige magazijnvloer. Wanneer de vloer er eenmaal in ligt, dan is het namelijk niet gemakkelijk om hem weer te vervangen. Kies daarom voor een slijtvaste magazijnvloer die tegen een stootje kan, zodat u hem niet al na een paar jaar al hoeft te vervangen. Ook is de veiligheid van uw werknemers belangrijk, daarom is het verstandig om te kiezen voor een magazijnvloer met een antisliplaag.

Kenmerken van een goede magazijnvloer

Zoals we eerder al benoemden is het dus belangrijk dat uw magazijnvloer slijtvast is en voorzien is van een antisliplaag. Andere kwaliteiten waar u rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een magazijnvloer zijn:

  • Vloeistofdichtheid
  • Bestand tegen chemicaliën
  • Zwaar belastbaar
  • Snel geplaatst en snel volledig belastbaar
  • Scheuroverbruggend

De Duraquartz magazijnvloer van Smit Vloeren voldoet aan al deze kenmerken.

De Duraquartz magazijnvloer van Smit Vloeren

De Duraquartz vloer is een naadloze troffelvloer op basis van acrylaat die zeer geschikt is als magazijnvloer. Al meer dan dertig jaar staat deze vloer bekend om zijn slijtvastheid en flexibiliteit. Hij voldoet aan de HACCP normen en een BPV verklaring kan ook gemakkelijk verkregen worden. Door de grote belastbaarheid is het geen enkel probleem om met zware machines, palletwagens of heftrucks te rijden op deze troffelvloer. En wist u dat Smit Vloeren in één dag een magazijnvloer van wel 1500 vierkante meter kan plaatsen? Na 2 uur is de vloer al volledig belastbaar. Hierdoor is uw werkonderbreking minimaal en loopt u geen inkomsten mis.

Vragen? Bel Smit Vloeren!

Heeft u nog vragen voor ons of wilt u dat wij bij u een Duraquartz magazijnvloer komen leggen? Stuur dan een bericht via het contactformulier hier op de site. Liever telefonisch contact? Bel dan 0314-345627. U kunt ook mailen naar info@smitvloeren.nl. Smit Vloeren helpt u graag aan een Duraquartz magazijnvloer van hoge kwaliteit!