epoxy magazijnvloer

Zoekt u een geschikte vloer voor uw bedrijfspand, bakkerij of parkeergarage? Dan is een slijtvaste vloer van Smit Vloeren een passende oplossing. Onze slijtvaste vloeren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor iedere branche en ieder soort pand kunnen wij een vloer op maat maken. De vloer ziet er niet alleen strak uit, maar heeft nog veel meer voordelen te bieden. Wat maakt onze vloeren geschikt voor uw bedrijfspand? In deze blog zetten we de vier belangrijkste voordelen van onze slijtvaste vloeren voor u op een rij. 

1. Slijtvaste vloer met een lange levensduur

Wanneer u een vloer voor uw bedrijfspand aanschaft, wilt u zeker zijn dat u hier lang van kunt genieten. Onze slijtvaste vloeren gaan wel tot 30 jaar mee. En dat zonder intensief onderhoud. Tevens zijn onze slijtvaste vloeren bestand tegen chemische stoffen en hebben temperatuurschommelingen geen effect op de kwaliteit van de vloeren.

2. Weinig onderhoud aan uw vloer

Een slijtvaste vloer heeft als groot voordeel dat het een minimaal onderhoud nodig heeft. Onze vloeren worden naadloos en zeer strak gelegd. Hierdoor is het schoonhouden van de eenvoudig. Wel is het van belang om de vloer regelmatig schoon te maken met water en een reinigingsmiddel. Zo blijft uw vloer schoon en goed onderhouden! 

3. Snel weer aan de slag

Een groot voordeel van slijtvaste vloeren is dat de vloer na het leggen snel weer te gebruiken is. Zo kunt u snel weer aan de slag in uw werkruimte en dat is fijn!. Na het aanbrengen van de vloerlagen, is het mogelijk om een slijtvaste vloer al na een aantal uur te gebruiken. Indien u een bedrijfspand heeft,  is dit natuurlijk ideaal. Hierdoor komt het productieproces maar voor een korte tijd stil te liggen. 

4. Diverse soorten slijtvaste vloeren

Nog een groot voordeel van een vloer die slijtvast is? Bij Smit Vloeren bieden wij een grote variatie aan slijtvaste vloeren. Wij bieden bijvoorbeeld epoxyvloeren, troffelvloeren en gietvloeren. Met deze vloeren is het mogelijk om voor diverse kleuren te kiezen. Dus is er altijd een  look die precies bij de uitstraling van uw bedrijfspand past.

5. Laat uw slijtvaste vloer leggen door Smit Vloeren

Wilt u ook profiteren van al deze voordelen en een slijtvaste vloer door Smit Vloeren laten leggen? Of wilt u toch liever eerst wat informatie ontvangen? Neem gerust contact op met onze specialisten. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Onze ervaren medewerkers vertellen u alles over de unieke, topkwaliteit slijtvaste vloeren!