Topkwaliteit showroomvloeren

Bent u de eigenaar van een mooie showroom? Dan wilt u natuurlijk dat deze er op en top uitziet! Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de vloeren. Het liefst voldoen de showroomvloeren aan een aantal specifieke kenmerken. De specialisten van Smit Vloeren hebben deze kenmerken voor u op een rij gezet.

Een representatieve uitstraling

De plek waar uw klanten uw merk echt te zien krijgen, is natuurlijk de showroom. Daarom moet de vloer ten eerste een representatieve uitstraling hebben. De vloer moet de identiteit van uw showroom, winkel en merk in zijn geheel uitstralen. Dat betekent niet alleen dat hij er mooi schoon bij moet liggen. U kunt namelijk ook kiezen voor een showroomvloer in een unieke kleur, bijvoorbeeld de bedrijfskleuren.

Hoge belastbaarheid

In uw showroom worden ongetwijfeld vaak producten heen en weer verplaatst. En er zullen vast en zeker ook geregeld zware producten neergezet en verplaatst worden. Daarom is het belangrijk dat de showroomvloer een hoge belastbaarheid heeft. Dit is overigens ook een belangrijk aandachtspunt omdat uw klanten en medewerkers de hele dag over de vloer lopen. Dar heeft een behoorlijke impact op het materiaal. Een vloer met hoge belastbaarheid zal hier geen negatieve effecten door ervaren.

Lange levensduur

Het plaatsen van een nieuwe showroomvloer is een flinke investering voor uw bedrijfspand. Kies daarom meteen voor een goede, kwalitatief hoogstaande vloer met een lange levensduur. In dat geval gaat het om een eenmalige investering waar u heel erg lang plezier van zult hebben. Vooral wanneer u ook goed voor het onderhoud van de vloer zorgt. Over onderhoud gesproken…

Makkelijk onderhoud

Klanten die met vieze schoenen over de vloer lopen, ongelukken die zorgen voor vlekken; wanneer u dagelijks veel mensen in uw showroom heeft, zijn er veel momenten waarop de vloer vies kan worden. Dan is het fijn wanneer het onderhoud van de vloer lekker makkelijk is. Een van de kenmerken van een showroomvloer is dan ook dat het onderhoud zeer eenvoudig is. Met een bezem, stofzuiger en/of dweil ziet de vloer er in een mum van tijd weer als nieuw uit!

De showroomvloeren van Smit Vloeren

Bij Smit Vloeren vindt u prachtige showroomvloeren die aan al deze kenmerken voldoen! Twijfel dus niet, maar neem contact met ons op via het formulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch benaderen door te bellen naar 0314-345627 of door een mail te sturen naar info@smitvloeren.nl. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikte showroomvloer.