vloeistofdichte vloer

Profiteer van de voordelen van een troffelvloer

Wilt u een vloer die sterk, krasbestendig en gemakkelijk te onderhouden is? Dan is een troffelvloer misschien wel iets voor u. Een troffelvloer is gemaakt van fijngemalen grind en PMMA-hars. Dit wordt samengebonden door een epoxy kunsthars. Deze epoxy kunsthars zorgt ervoor dat de vloer erg sterk wordt. Smit Bedrijfsvloeren vertelt u er graag meer over.

Eigenschappen van een troffelvloer

Een troffelvloer kan worden aangebracht op verschillende ondergronden en wordt met name toegepast in industriële omgevingen en horecagelegenheden. Het slijtvaste en hygiënische karakter van de troffelvloer maakt deze vloer erg populair in allerlei verschillende branches.
De bovenlaag van een troffelvloer bestaat uit een laagje gel. Deze gel zorgt ervoor dat er geen vuil of vloeistof in kan trekken, waardoor de vloer eenvoudig te reinigen is. Het onderhoudsvriendelijke karakter van de troffelvloer wordt versterkt doordat de vloer naadloos gelegd kan worden. Daarnaast is de vloer bestand tegen chemische middelen en is de vloer bovendien mechanisch belastbaar. De troffelvloeren van Smit Bedrijfsvloeren hebben nog meer voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rij, troffelvloeren zijn namelijk:

    Vloeistofdicht
  • Antistatisch
  • Antislip
  • UV bestendig
  • En binnen één dag na de plaatsing al belastbaar

Redenen om te kiezen voor een troffelvloer

Heeft u met uw bedrijf te maken met regels op het gebied van milieu, waardoor u verplicht bent om te kiezen voor een vloer die vloeistofdicht is en bestand tegen chemicaliën? Door te kiezen voor een troffelvloer voldoet u aan al deze regels. Ook wanneer uw bedrijfsvloer bestand moet zijn tegen chemische belasting, zware transportmiddelen, zware stellingen en honderden mensen die de vloer gebruiken, is een troffelvloer de geschikte vloer voor uw bedrijf. Hiervoor kunt u bij Smit Bedrijfsvloeren terecht.

Ook geschikt voor natte ruimtes

We benoemden al even het feit dat een troffelvloer naadloos is. Hierdoor is deze vloer erg geschikt om te plaatsen in natte ruimtes. Ook de aansluiting met de plinten is naadloos, waardoor er een ronde hoek ontstaat die ervoor zorgt dat het oppervlak zeer gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is. Verder is de vloer slijtvast en door de aangebrachte seallaag ook waterdicht. De matte beschermlaag geeft de troffelvloer een natuurlijke uitstraling.

Troffelvloer bestellen bij Smit Bedrijfsvloeren?

Wilt u graag een troffelvloer laten plaatsen in uw pand? Smit Bedrijfsvloeren heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen van troffelvloeren in allerlei verschillende ruimtes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier hier op de site. Wij helpen u graag met uw nieuwe troffelvloer!