Bakkerijvloer

Gietvloer bakkerij – Bij bakkerij Holland in Nijmegen hebben wij een super strakke winkelvloer en bakkerijvloer mogen plaatsen. Onze DuraQuartz vloer is vloeistofdicht, gemakkelijk schoon te houden en voldoet aan de HACCP richtlijnen. Bakkerij Holland heeft gekozen voor onze grijstint MIX 862.

In een bakkerij is hygiëne zeer belangrijk. Daarom hebben wij ons DuraQuartz vloersysteem aangeraden. Dit systeem is strak, naadloos, goed schoon te houden en daardoor zeer geschikt voor onder andere bakkerijen.

Bent u ook opzoek naar een nieuwe bakkerijvloer? Neem vrijblijvend contact op met Smit Vloerystemen uit Doetinchem. Wij werken door heel Nederland en België. In 20 jaar hebben wij vele honderden referenties, ook bij u in de buurt.

Voor een goede frisse vloerreininger verwijzen wij u graag door naar SchoonmaakDiscount.nl.

Duraquartz vloer bij Bakerij Holland in Nijmengen