kantoorvloer

Wij hebben verschillende systemen die geschikt zijn als kantoorvloer in ons assortiment. U kunt kiezen uit vrijwel alle RAL-kleuren en NCS-kleuren. Ook zijn er verschillende uitstralingen mogelijk als betonlook, metallic of unikleur.

Werkzaamheden kantoorvloer

Na inspectie van uw ondervloer word de vloer vet en stof vrij gemaakt. Vervolgens impregneren wij de vloer met een primer. Indien nodig zullen wij bij grote oneffenheden uw ondervloer egaliseren. Waarna wij de volgende dag uw nieuwe kantoorvloer gaan aanbrengen.

De gemiddelde laagdikte van deze vloer bedraagt 3 millimeter. De laatste dag zullen wij de toplaag aanbrengen. Deze is leverbaar in; mat, zijdeglans of hoogglans, naargelang uw keuze. Wij adviseren de vloer 2 dagen te laten uitharden, waarna deze beloopbaar is. Door dat kantoorvloeren naadloos en vloeistofdicht zijn is deze gemakkelijk te reinigen.

vloer kantoor

Onze kunststof kantoorvloer is uitermate geschikt voor uw kantoorruimte en biedt veel voordelen ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Een aantal eigenschappen van onze kantoorvloeren zijn; naadloos, slijtvast, trendy en vele kleuren leverbaar.

[WPSM_FAQ id=7361]

vloer kantoorruimte

gietvloer kantoor

betonlook vloer kantoor

kantoorruimte vloeren