gietvloer supermarkt

Gietvloer Supermarkt – Bij supermarkt De Fruithof te Antwerpen hebben wij onze DuraQuartz Troffelvloer met plinten gemaakt in 1 dag. Er was een serieuze verbouwing gaande van het complete pand. 2 dagen nadat onze vloer geplaatst was, kon de winkel weer open!

Wij plaatsen onze DuraQuartz winkelvloeren in Nederland, België en Duitsland. Onze gietvloer supermarkt DuraQuartz vloer is vloeistofdicht, antislip en gemakkelijk schoon te houden. Dit is erg belangrijk voor de hygiëne en veiligheid in uw winkel. Een groot voordeel is dat wij onze vloeren plaatsen in 1 dag! (tot wel 1200 m2). Uw winkel hoeft dus niet lang dicht, en u heeft hierdoor dus ook minder omzetverlies!

Supermarkt de Fruithof uit Antwerpen heeft ook gekozen voor een DuraQuartz Troffelvloer van Smit Bedrijfsvloeren uit Doetinchem en Hasselt. We hebben deze vloer met holplinten gemaakt binnen 1 dag. De supermarkt kon de volgende dag worden ingeruimd, en ging weer open.

Zoek u ook een geschikte snelle oplossing voor uw winkelvloer? neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij sturen altijd eerst iemand langs om de situatie bij u te bekijken!

Voor de reiniging van uw winkelvloer verwijzen wij u graag door naar SchoonmaakDiscount.nl, de schoonmaakspecialisten van Nederland en België.

Foto's voordat de vloer geplaatst is

Gietvloer Supermarkt bij Fruithof in Antwerpen