In de kleedkamers en toiletten van sportclubs is het belangrijk dat er gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Een naadloze gietvloer is uitermate geschikt voor deze ruimtes. Voetbalschoenen vormen geen problemen.

De vloeren die we maken bij fitnesscentra zijn hygiënisch en vloeistofdicht. We plaatsen de vloeren naadloos, zodat er geen ophoping van vuil kan plaatsvinden. Ook kunnen we ronde plinten maken.

In de sauna is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Een gietvloer voorkomt intrekken van vloeistof, en daarmee stank. Onze gietvloeren zijn gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kunnen we bij de saunavloer een sanitaire holplint plaatsen.

recreatievloeren-sanitairvloeren

Op de camping lopen mensen vaak op slippers of met blote voeten. Er is veel inloop van modder en gras. Een naadloze vloer die gemakkelijk schoon te houden is, is hier meer dan welkom. We kunnen ze in verschillende kleuren maken, eventueel ingestrooid met kleurvlokken.

toiletvloer

In toiletten is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Een gietvloer voorkomt intrekken van urine, en daarmee stank. Onze gietvloeren zijn gemakkelijk te reinigen. Indien gewenst kunnen we uw toiletgroepen voorzien van een sanitaire holplint.

Recreatievloeren

Bij smit kunt u ook terecht voor een sanitairvloer voor de voetbalclub of camping. Wij bieden diverse mogelijkheden voor sport- en recreatievloeren. Het onderhoud van deze vloeren is zeer eenvoudig en over hychiene hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en daarnaast ook naadloos. Een groot voordeel ten opzichte van tegelvloeren, waar vuil zich in de voegen mengt. Heeft u interesse in onze recreatievloeren of wil u meer informatie? Neem dan contact op met onze specialisten voor een goed advies en een passende offerte.