Vloeren op scholen hebben het soms zwaar te verduren. Onze gietvloeren zijn slijt- en stootvast. We kunnen ze in vele verschillende kleuren maken, eventueel met speciale effecten of logo’s.

Met kruipende en spelende kinderen is een schone vloer erg belangrijk. Onze gietvloeren zijn naadloos en gemakkelijk vrij de te houden van stof. We kunnen ze in alle kleuren maken, eventueel kunnen we figuren en vormen maken.

Hygiëne en veiligheid zijn in een ziekenhuis natuurlijk erg belangrijk. Onze vloeren zijn naadloos, hygiënisch en antislip. Ook kunnen we sanitaire holplinten aanbrengen, zodat er geen vuil in de hoek kan achterblijven.

Zorg Instelling

In een zorginstelling moet de vloer gemakkelijk te reinigen zijn, maar toch ook een warme uitstraling hebben. Wij maken naadloze systemen die in vele verschillende kleuren leverbaar zijn.

Zorg Instelling

In politiecellen en verhoorkamers worden vaak troffelvloeren aangebracht. Deze vloeren zijn sterk en gemakkelijk te reinigen, zonnodig met de hogedruk. Onze vloeren zijn in vele kleuren te maken.

Bedrijfsvloer

In de garage van de brandweer is veiligheid erg belangrijk. De brandweermannen moeten snel kunnen lopen in geval van een spoed situatie. Aan onze vloeren kunnen we extra antislip toevoegen!

Vloer voor een overheidsinstelling

Naast diverse bedrijfsvloeren bieden wij ook vloeren aan voor overheidsinstellingen. Dit gaat van moderne ziekenhuisvloeren tot garagevloeren voor de brandweer. Onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar met een warme uitstraling. Kijk gerust eens bij onze projecten, voor een goed beeld van de mogelijkheden.