Smit Vloeren maakt stijlvolle (auto) showroomvloeren. Onze showroomvloer is verkrijgbaar in diverse kleuren en gemakkelijk schoon te houden. Stof, vuil, rubberresten en bandensporen zijn geen probleem. Met een strakke design vloerafwerking komen uw auto’s nog beter tot hun recht!

We kunnen de showroomvloer in vele verschillende uitstralingen plaatsen. We kunnen ze maken in uni-kleur, betonlook (2 kleuren) of ingestrooid met een kleurvlok. Vrijwel alle kleuren uit de waaiers van RAL, NCS en SIKA kunnen gemaakt worden. Ook kunnen we zelfs logo’s en afbeeldingen in de vloer verwerken. De mogelijkheden zijn oneindig!

Eigenschappen showroomvloer

Onze vloeren zijn elastisch, naadloos, vloeistofdicht en zeer goed chemicaliën bestendig. De showroomvloer is gemakkelijk te reinigen, wat natuurlijk erg prettig is voor een showroom. Wij kunnen u natuurlijk adviseren in het onderhoud voor uw vloer.

showroomvloer-bmw

De duur van de werkzaamheden is per vloersysteem verschillend. We hebben vloeren die we in 1 dag kunnen maken, en ook systemen die in 3-5 dagen geplaatst worden. Voor advies of een prijs kunt u natuurlijk contact opnemen met ons.

[WPSM_FAQ id=3959]

logo-gietvloer

showroomvloer-gietvloer

Referenties showroomvloeren

Mimaki, Autobedrijf van Mourik, Pon Dealer Amersfoort, Classic Car Expert