retail vloer-kledingzaak

Bij Smit Vloeren bent u aan het juiste adres voor een mooie designvloer in uw winkel. Slijtvast en gemakkelijk in onderhoud? Geen probleem, ook hier is aan gedacht! We hebben vele referentie projecten in het hele land.

Sterke supermarktvloeren in verschillende kleurcombinaties te maken. Meerdere projecten bij SPAR en Carrefour reeds uitgevoerd. Gemakkelijk schoon te houden met een schrobzuigautomaat!

Op zoek naar een sterke coatingvloer voor uw magazijn? Onze vloeren zijn in alle kleuren leverbaar, eventueel ingestrooid voor antislip. Geschikt voor belasting met palletwagens en heftrucks.

Een retail vloer van Smit Vloeren

In de retail draait alles om design en interieur dat is afgestemd op uw assortiment. Bij Smit vloeren begrijpen wij dat u een mooie vloer wenst die ook nog eens voldoet aan allerlei eisen. Onze retail vloer is veilig, slijtvast en eenvoudig te onderhouden zonder uitgebreide onderhoudsadviezen. Daarnaast is er een ruime keuze aan kleuren beschikbaar. Wij helpen u graag met het kiezen van een geschikt vloersysteem, aangepast op uw wensen en eisen.