Nieuwe industrievloer

Onze industrievloeren zijn geschikt voor middelzware tot zware belasting. Palletwagens en heftrucks zijn geen probleem. Onze vloeren zijn vloeistofdicht en hebben een goede chemicaliën bestendigheid.

nieuwe-industrievloer-werkplaats

Op zoek naar een vloer die stoot- en slijtvast is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vloeren worden veelal geplaatst in de metaalindustrie, daar waar gewerkt wordt met zware gereedschappen en machines.

ESD geleidende vloeren van Smit Vloeren voorkomen elektrostatische ontlading en zijn daardoor zeer veilig. Wij kunnen onze ESD gietvloeren maken in vrijwel alle RAL-kleuren.

Nieuwe industrievloer

Een nieuwe industrievloer moet zwaar kunnen worden belast en tegen een stootje kunnen. Bij Smit vloeren hebben wij hier rekening mee gehouden, door een vloer te ontwikkelen speciaal voor het ruige werk. Onze industrievloeren zijn stoot- en slijtvast, waardoor werken met zware gereedschappen en machines geen probleem is. Ook heftrucks en palletwagens mogen over onze vloeren heenrijden, zonder schade aan te brengen. De industrievloeren van Smit vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden afgewerkt met een anti-slip laag. Neem gerust contact op met onze specialisten, voor een goed advies en een scherp aanbod!