vloer brandweer

Een vloer in de garage en werkplaats bij de brandweer moet vooral veilig zijn. Wanneer de brandweermannen met spoed moeten uitrukken mogen ze niet uitglijden. Een goede antislip is dus erg belangrijk.

Vloer brandweer

Ons DuraQuartz vloersysteem is zeer geschikt als eindafwerking in de garage van een brandweerkazerne. Het systeem is naadloos, vloeistofdicht en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast heeft het DuraQuartz systeem een zeer goede chemicaliënbestendigheid. Garagevloeren hebben te maken met een zwaardere belasting. Onze Troffelvloer is krasvast, slagvast en stootvast. Indien er toch onverhoopt een beschadiging ontstaat, kunnen we dit gemakkelijk plaatselijk repareren!

brandweervloer

Vloer Brandweer in 1 dag!

Groot voordeel is dat wij de brandweer vloer in 1 dag plaatsen! Ons vloersysteem is volledig belastbaar in 2 uur na de applicatie. We kunnen de vloer plaatsen over een betonvloer of cementdekvloer. Ook kunnen we  over uw bestaande tegelvloer heen werken, mits de tegels vast liggen en er geen vocht onder zit. Voor meer informatie over onze brandweer garagevloeren kunt u altijd contact met ons opnemen!

[WPSM_FAQ id=3959]

coating brandweer

brandweer werkplaats

vloer garage brandweer

troffelvloer brandweer

Referenties vloer brandweer

Brandweer Zutphen