garage

Onze garagevloeren kunnen zwaar worden belast, zijn krasvrij en beschermd tegen stoffen zoals motorolie en vet. Plaatsing van een garagevloer doen we in 1 dag!

werkplaats

Op zoek naar een veilige werkplaatsvloer? Onze vloeren zijn antislip en vloeistofdicht. We kunnen de vloer in 1 dag plaatsen, en er zijn diverse kleuren mogelijk!

Voor de showroom van uw autobedrijf hebben we mooie en sterke vloeren. Door een strakke naadloze gietvloer zien uw auto’s er nog beter uit!

automotive-carwash

Uw klanten wensen een schone auto en u wenst dat dit gebeurd op een veilige manier. Onze carwash -en wasstraatvloeren zijn vloeistofdicht en voorzien van antislip. Onze vloeren voldoen aan de wettelijke eisen.

automotive-parkeergarage

Wij plaatsen parkeerdek systemen die een hoge mate van flexibiliteit hebben, ze zijn vloeistofdicht en scheur overbruggend. Indien gewenst kunnen wij uw parkeerdek voorzien van belijning, nummers en veiligheidsiconen.

Een hellingbaan voorzien we van extra antislip. Ook bij nat weer of sneeuw moeten auto’s probleemloos omhoog en omlaag kunnen rijden. Belijning van de hellingbaan is natuurlijk ook mogelijk.

Automotive: een geschikte vloer in 1 dag!

Smit vloeren heeft een vloersysteem ontwikkeld dat bestand is tegen allerlei materialen, vloeistoffen en werkzaamheden. Onze automotive vloeren zijn langdurig bestand tegen weggelekte of gemorste brandstoffen, oliën, zuren of chemicaliën. Ook kan gerust met gereedschap op de vloer worden gewerkt. Daarnaast is dit type vloersysteem goed schoon te houden met weinig inspanning. De automotive vloeren van Smit worden onder andere gelegd in garages, werkplaatsen en wasstraten. Neem gerust contact met ons op voor een goed advies. Onze automotive specialisten staan graag voor u klaar! Wilt u een offerte? Vul dan hier uw gegevens in.