Vloer Kaasmakerij – Smit Vloersystemen heeft een unieke Troffelvloer die uitermate geschikt is als afwerkvloer voor uw kaasmakerij. Ons DuraQuartz systeem is vloeistofdicht, antislip en voldoet aan alle normen voor de HACCP.

Eigenschappen vloer Kaasmakerij

In de kaasmakerij is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Het DuraQuartz systeem is naadloos en gemakkelijk schoon te houden. Indien gewenst kunnen we ook ronde hygiënische plinten plaatsen, zodat er geen vuilresten in de hoek kunnen achterblijven. We maken de vloer in de gewenste antislip, altijd in overleg met de klant. De laagdikte van het DuraQuartz systeem is gemiddeld 3-5mm. Dit is sterk genoeg voor belasting met palletwagen of eventueel een heftruck.

vloer kaasmakerij

Direct volledig belastbaar !

Wij plaatsen onze vloer voor de kaasmakerij in 1 dag! Het systeem is volledig belastbaar binnen 2 uur na applicatie. Indien gewenst kunnen we ook buiten productietijden de vloer plaatsen, bijvoorbeeld in het weekend of de avonduren. Een (lange) productiestop is dus niet meer nodig. Als ondergrond zijn een betonvloer, cementdekvloer of tegelvloer geschikt. Grote oneffenheden (gaten) zullen we plaatselijk uitvullen om een strakke eindafwerking te krijgen.

DuraQuartz

  1. De ondergrond
   Onze vloer kan op vrijwel iedere harde ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan beton, zandcement, tegels en hout.
  2. Primer
   De primerlaag zorgt voor een optimale en duurzame hechting aan de ondergrond.
  3. Schraaplaag egalisatie
   De egalisatielaag wordt geplaatst wanneer de ondervloer niet geheel vlak is. Bijvoorbeeld bij tegelvoegen, gaten of ongelijke ondergronden.
  4. Slijtlaag
   Deze laag is de zichtbare kleur- en instrooilaag van de vloer.
  5. Toplaag
   De toplaag is een transparante en slijtvaste laag, voorzien van UV- en kleurbescherming.
1. Vloer zonder plint
Indien er geen plintafwerking gewenst is, plaatsen wij de vloer strak en naadloos tegen de wand of het bestaande tegelwerk.

2. Plint onder wand of tegelwerk
We kunnen de holplinten onder uw wand of tegelwerk plaatsen. Laat hiervoor een ruimte van ca. 5-7cm vanaf vloerniveau vrij voor een strakke aansluiting.

3. Plint op wand of tegelwerk
We kunnen ook een plintafwerking maken op een bestaande wand of bestaand tegelwerk. We maken hiervoor gebruik van een kunststof plintprofiel van 3-4mm dik. U dient dit profiel na 1 dag af te kitten.

 • Vloeistofdicht
 • Uitvoering in glad, licht antislip of grof antislip
 • In 1 dag geplaatst
 • Direct volledig belastbaar
 • HACCP en Halal gecertificeerd
 • Goede chemicaliënbestendigheid
 • Elastisch
 • Scheuroverbruggend
 • Zwaar belastbaar
 • Slijtvast
 • Ronde hygiënische plinten mogelijk
Onze vloersystemen zijn niet gevoelig voor hoge pH-waarden. Bij gebruik van alcoholen kan verkleuring (wit) of aantasting van de vloer plaatsvinden. Bij gebruik van hogedruk / stoomreiniger mag de druk niet hoger zijn dan 50 bar en de maximum temperatuur van het water 50°C.

Geschikte reinigingsmiddelen, materialen en machines
Bij SchoonmaakDiscount.nl kunt u alle geschikte middelen en materialen bestellen. Ook voor advies helpen ze u graag verder.
Op al onze vloeren krijgt u standaard de garantie van 5 jaar
Wij werken met materialen van gerenommeerde leveranciers die jarenlange ervaring hebben in de productie van kunstharsen.

Wij zijn aangesloten bij Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA)
De NOA-Afbouwgarantie is in het leven geroepen doordat zowel de zakelijke als de particuliere markt voor de afbouw van grote betekenis is. Daarbij moeten de afbouwbedrijven zich realiseren dat de klant goede kwaliteit van product en dienst verlangt, maar ook verdient! Met de afbouwgarantie weten onze klanten zeker dat ze kunnen rekenen op goede kwaliteit.

vloer boerderij

vloer-bakkerij

bakkerijvloer-gietvloer

vloer kaasmakerij

Referenties vloer Kaasmakerij

Kaaspaleis Blijdorp, Bakker Kaashandel, Woerdense Kaashandel, Gewoon Kaas, Kaasboerderij de Zuidgeest