Vloer Kaasmakerij – Smit Vloersystemen heeft een unieke Troffelvloer die uitermate geschikt is als afwerkvloer voor uw kaasmakerij. Ons DuraQuartz systeem is vloeistofdicht, antislip en voldoet aan alle normen voor de HACCP.

Eigenschappen vloer Kaasmakerij

In de kaasmakerij is hygiëne natuurlijk erg belangrijk. Het DuraQuartz systeem is naadloos en gemakkelijk schoon te houden. Indien gewenst kunnen we ook ronde hygiënische plinten plaatsen, zodat er geen vuilresten in de hoek kunnen achterblijven. We maken de vloer in de gewenste antislip, altijd in overleg met de klant. De laagdikte van het DuraQuartz systeem is gemiddeld 3-5mm. Dit is sterk genoeg voor belasting met palletwagen of eventueel een heftruck.

vloer kaasmakerij

Direct volledig belastbaar !

Wij plaatsen onze vloer voor de kaasmakerij in 1 dag! Het systeem is volledig belastbaar binnen 2 uur na applicatie. Indien gewenst kunnen we ook buiten productietijden de vloer plaatsen, bijvoorbeeld in het weekend of de avonduren. Een (lange) productiestop is dus niet meer nodig. Als ondergrond zijn een betonvloer, cementdekvloer of tegelvloer geschikt. Grote oneffenheden (gaten) zullen we plaatselijk uitvullen om een strakke eindafwerking te krijgen.

[WPSM_FAQ id=3959]

vloer boerderij

vloer-bakkerij

bakkerijvloer-gietvloer

vloer kaasmakerij

Referenties vloer Kaasmakerij

Kaaspaleis Blijdorp, Bakker Kaashandel, Woerdense Kaashandel, Gewoon Kaas, Kaasboerderij de Zuidgeest